Mi a ThetaHealing®

A ThetaHealing® egy olyan technika, amely théta agyhullám segítségével a tudattalan korlátozó hitrendszereit cseréli le építő jellegűekre. A folyamat a Minden Létezést Átfogó Térben és a DNS szintjén zajlik, így a fizikai, lelki, szellemi szintű gyógyulások azonnaliak, traumamentesek, és kontrollálhatóak.

A ThetaHealing® egy kiegészítő alternatív gyógymódként a különböző orvosi elme/test gyógyítás mellett alkalmazható. Ennek az önsegítő és terápiás módszernek az a célja, hogy segítse a fizikai, szellemi és érzelmi jólétet. A ThetaHealing® nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést, hanem kiegészíti azt.

A ThetaHealing® egy meditációs folyamat, melyben az agy théta agyhullámainak felvételével a tudattalan tartalmakat lehet elérni. Egy olyan technika, amely az intuitív képességeket fejleszti és változásokat eredményez fizikai, lelki, szellemi és érzelmi szinten a Legmagasabb Létező Erő által és segítségével.

Ma már tudományosan is igazolt, hogy a rossz gondolatok, érzelmek közvetlen hatással vannak a fizikai test egészségi állapotára. Mindegyik betegséghez társítanak egy lelki okot, jelentéstartalmat. A ThetaHealing® alap, lélek, genetikai és történelmi szinten segít átírni, lecserélni azokat a korlátozó gondolatokat, hiedelmeket, amik hitrendszerekké alakulnak. A folyamat során létrejön a lélek, a szellem, vagy akár azonnali gyógyulással a test egészsége.

A ThetaHealing® bemutatja a Hét Sík létezését és jelentését. Megtanít a Létezés Hetedik Síkján – a Feltétel Nélküli Szeretettel, a Van Terében, a Mindenséget Létrehozó Erővel, a Teremtő Mindenséggel – a hitrendszereket törölni, átprogramozni a konzulens közvetítésével. Ezek a hitrendszerek negatív érzelmek talapzatán alakulnak ki, mint például a bűntudat, harag, düh, gyűlölet, féltékenység, félelem. Ezek a korlátozó mivoltuk miatt gátolják a lélek fejlődését, ami végső soron az ember életének egyik alapvető célja.

A videó segít vizualizálni a Létezés Hetedik Síkjára való felcsatlakozást. A kisfilm megtekintése után remélem közelebb kerülsz Önmagad Nagyságának meglátásához. Abból indulj ki, hogy ez az Energia mindenben és mindenkiben megtalálható, átjár és áthat, és Te rendelkezel Vele.

Az életed egészét megdolgozhatod ezzel a kiforrott szisztémával! Nem csak a tudattalan tisztogatásáról van szó, hanem a programok, energiák, hitrendszerek lecseréléséről! Olyan érzéseket tehetsz Magáévá, ami eddig esetleg ismeretlen, vagy bizonytalan volt a számodra, mint pl.:

Éveken keresztül kutattam olyan módszer után, ami könnyen, gyorsan megtanulható- és alkalmazható, kézzel fogható változásokat eredményez az életemben és fejleszti a személyiségemet, a tudatosságomat. Így jutottam el a ThetaHealing®-hez, amit egy nagyon jól összeszedett szisztéma. Valóban könnyen elsajátítható, olyan otthon is alkalmazható önsegítő rendszer, ami a hatékonyságát tekintve lenyűgöző. A ThetaHealing® technika annyira egyszerű, hogy ettől tökéletes. Könnyen elsajátítható  bárki számára mindenféle előképzettség nélkül. A ThetaHealing® egy olyan rendszer, ami a korlátozó hitrendszereket segít kiemelni és újakkal helyettesíteni, hogy a hétköznapokban ezután ezekkel az új igazságokkal élhesd az immáron tudatosabb életed.

Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotója

Vianna Stibal is a renowned spiritual teacher who teaches her spiritual philosophy and meditation technique, ThetaHealing®, throughout the world. After witnessing a healing on her own 9-inch tumor nearly 20 years ago, she discovered that emotions and beliefs affect us on a core, genetic, history, and soul level. She developed a process to find out how we believe, why we believe, how we create problems and illness in our lives, how to change them, and how to understand The Creator’s true plan, and create the reality we desire. Her technique takes the brain to a deep brain theta state instantaneously. Using this state, she teaches her students to reestablish their connection with Creator. Through this connection, she teaches how to facilitate physical, mental and emotional changes. She teaches that we are sparks of God and shows how we each create our own reality and how everything in our life has and will serve a purpose. Vianna teaches you how to identify those purposes, understand yourself and create the reality you want.

Not only did she discover the ThetaHealing technique is teachable, she knows that it needs to be taught. Vianna conducts seminars all over the world to teach people of all races, beliefs and religions. She has trained teachers and practitioners who are working in 30 countries, with an estimated 300,000 practitioners worldwide, but her work will not stop there!

Vianna is dedicated to sharing her love for all people and for The Creator of All That Is through trainings, books, and helping others. She shows this love by giving all her personal appointments away for free of charge.