Szervezz nekem tanfolyamot

Együttműködés keretei között szeretném felajánlani az általam tartott tanfolyamok elérését tanfolyami szervezésért cserében. Elvégezted az összes tanfolyamomat? Akkor is van ötletem, hogyan legyél anyagilag motivált abban, hogy szervezz nekem tanfolyamokat.

Mire is gondolok?

Az ajánlás a leghitelesebb bizalomépítés, melynek köszönhetően könnyebben tudok elérni az emberekhez. Nagyon köszönöm, ha megosztod az ismeretségi körödben, amit nálam/velem, a közös munkánkban tapasztaltál akár Egyéni Ülésről, akár tanfolyamról van szó.

Amennyiben nagyobb ismeretségi körrel rendelkezel, és célirányosan megkeresed őket a Theta Műhely nevében, vagy szeretnéd elvégezni a tanfolyamaimat szervezésért cserébe, kérlek jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével. Köszönöm!

Bárhova szívesen utazom. Leegyeztetjük az országot, az időpontot, a várost és már indulhat is a szervezés. Természetesen az online programok szervezésére is érvényes az ajánlatom. A szervezés  részleteit szóban szeretném átadni Neked, amit természetesen szerződésbe is foglalhatunk. Minden segítséget megadok, hogy a könnyen haladj. Dolgozzunk együtt!

Albert-Bernáth Annamária

Master ThetaHealing® Instructor, Life coach, Fülakupunktúrás Addiktológus

Vedd fel velem a kapcsolatot