ThetaHealing®

Alap szintű tanfolyamok

ThetaHealing® Alaptanfolyam

Csodálatos döntést hozol, amikor úgy döntesz, hogy ezzel a tanfolyammal elindulsz a ThetaHealing® útján. Varázslatos utazásban veszel részt az Önvalód megismerésében. Kitágul a látómeződ, ezáltal a világot fogod másként szemlélni. Felébredsz, így már nem leszel ugyanaz az ember, aki beáll a sorba másokkal együtt, mert Te már teszel Magadért. Méghozzá egy igazán hatékony eszközzel.

ThetaHealing® Haladó tanfolyam

Az Alaptanfolyam (DNS1) az agyban lévő mestersejtet hivatott aktiválni, hogy felébressze és hozzáférhetővé tegye a tudatosságod egy óriási részét, melyet a DNS rejt magában. A Haladó tanfolyamon (DNS2) tovább tudunk lépni a tudatosságod fejlesztésében. A három nap alatt nem pusztán átvesszük a ThetaHealing® haladóknak könyv közel 300 oldalát, hanem át is ültetjük azonnal a gyakorlatra, azaz gyógyulunk is az adott témákban.

ThetaHealing® Dig Deeper tanfolyam

Az Ásás a ThetaHealing® lelke. Dolgozik a múlton, a jelenen és a jövőn. Az ásás segítségével tudatosan, éber állapotban meg tudod nézni, hogy hol tart a tudattalanod. Ez óriási kincs, ezért fontos, hogy elmélyülten, biztos tudással, értéssel végezd az ásást.