ThetaHealing®

Haladó szintű tanfolyamok

ThetaHealing® Te és a Partnered tanfolyam

A négy részes ThetaHealing® Fejleszd a kapcsolataidat első tanfolyama a Te és a Partnered. Először ennek az anyagát kapta meg Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotója a Mindenség Teremtőjétől.

Elvégezheted a tanfolyamot akkor is, ha párkapcsolatban vagy és akkor is, ha még nem, vagy már nem. Férfias és nőies energiákról beszélünk, gondolkodunk. Bárki számára elérhető, aki kapcsolatot, bensőséges kapcsolatot, partnerséget kíván kialakítani a legmagasabb lehetőségek elérése érdekében. A kapcsolatok növekedése segít erős partnerkapcsolat kiépítésében, erős alapozás megteremtésében, új és új kapcsolatok megőrzésében, és célja, hogy segítse a kapcsolatot a számodra.

ThetaHealing® Te és a Teremtő tanfolyam

A négy részes Fejleszd a kapcsolataidat második tanfolyama a Te és a Teremtő. Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotója azért hozta létre ezt a tanfolyamot, hogy könnyedén tudjunk különbséget tenni az elme részeinek és a Mindenség Teremtőjének válaszai között.

El tudod majd dönteni, hogy az elméd mely részéből jön a válasz. Értsd meg Isteni Önvalód és a Túlélő Önvalód működését. Mi az igazság félelmek verziói nélkül? A tanfolyamon megismerkedsz a valós motivációiddal.

ThetaHealing® Intuitív anatómia tanfolyam

Az Intuitív Anatómia egy varázslatos három hetes utazás a testben, ehhez kapcsolódóan a múltba. Minden porcikádat megdolgozzuk a fejed búbjától a lábujjadig. Olyan szinten tanulsz meg a testen belül látni, azonnal megoldani, ahogy eddig nem tapasztaltad. Ez egy eléggé „nyomkodós”, nagy eredményeket hozó, azonnali változásokat eredményező, valóságteremtő tanfolyam. Az ászok ásza!

ThetaHealing® Teremtés és Bőség tanfolyam

Ez a tanfolyam arra tanít, hogyan használd a ThetaHealing®-et a Legmagasabb és Legjobb módon, minden szinten biztosítva a sikert az életedben. Megváltoztatjuk a valóságot, hogy helyet csináljunk a kapcsolatoknak, a karriernek és az általunk elképzelt életcélunknak.

ThetaHealing® Világgal Való Kapcsolatok tanfolyam

A ThetaHealing® World Relations Szeminárium konkrét kultúrákra és meggyőződésekre összpontosít, hogy a fajokkal, vallásokkal és emberekkel kapcsolatos jelenlegi és múltbeli kérdéseket kidolgozza. Amint ezekre a hiedelmekre fény derül, az évszázadokra visszanyúló rejtett gyűlölet és neheztelés felszabadul. Ez lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy igaz Feltétel Nélküli Szeretettel köszöntsék és fogadják el a világ népét és kultúráját.

ThetaHealing® Szivárványgyermekek tanfolyam

A Benned élő drága csillagvirágot, azt a ragyogó szemű gyermeket szólítom! Szeretnéd játékosan a képességeid nyitni, Önmagad javára felhasználni, újra emlékezni és mindezt meggyógyítani Magadban? Akkor itt a helyed, jó helyen vagy ezen a tanfolyamon.

ThetaHealing® Game of Life tanfolyam

Vianna Stibal – a ThetaHealing® megalkotója – és a japán származású Hiroyuki Miyazaki -. aki egy elismert üzletember volt New York-ból a Wall Street-ről – minden törekvésükkel azon voltak, hogy ötvözzék a spiritualitást és az üzleti alapelveket. Ez a tanfolyam az első, melyben mindez elérhető a ThetaHealing® technikájával.