Tízmilliószoros Napon Teremtő Est

Eddig mindig élő videóban jelentkeztem a Facebookon, mivel azonban az a videó később is hozzáférhető volt, nem enged túl nagy teret a gyógyításoknak. Ezeken az alkalmakon akik együtt kapcsolódunk, számunkra jön létre egy olyan tér, amiben megengedett egy sokkal mélyebb folyamat, mint az eddigi megszokott, ami “csak” manifesztáció volt. Ezen a napon ugyanis a Kígyótartó Csillagai alatt lesz a szépséges Telihold, amely óriási gyógyulást tesz lehetővé. Ezzel pedig felkészít bennünket a pénteki, Nimród Csillagaiban történő koronázás energiáinak a lefűzésére. A két keddi és pénteki esemény együtt óriási szintemelkedést tesz lehetővé.

Fordulj önmagad és mások felé szeretettel, jó szándékkal és előre mutató akarattal. A tízmilliószoros napokon tégy is azért, amit el akarsz érni. Ebben vagyok támogatóként melletted.

A tízmilliószoros napokon Sziddhárta/Buddha életének eseményeit idézik meg a hívek. A tibetiek úgy tartják, hogy az ünnepnapjaikon minden gondolat tízmilliószoros erővel hat. Éppen ezért az évnek ezen a négy napján a pozitív, a fejlődésedet elősegítő gondolatokkal tudod az életed a vágyott irányba fordítani. Ha pozitív változást szeretnél az életedben, gondolkodj pozitívan önmagadról és az elérendő célodról.

Előképzettség nélkül áll módunkban találkozni. Az est témája a teremtés. Nemcsak, hogy manifesztálunk, hanem a témához tartozóan támogató energiákkal körülbéleljük a vágyaink teremtését. Kérlek írj manifesztációs listát, amiben a saját vágyaidat sorolod fel.

A lista íráshoz találsz segítséget két korábbi eseményemben, melyeknek hanganyagai az oldalamon megvásárolhatóak. Ezek a Manifesztálj hatékonyan és a Hogyan találjam meg a szívem vágyát eseményei.

A Feltétel Nélküli Szeretettel teli teret és az eseményt tartja:

Albert-Bernáth Annamária

Master ThetaHealing® Instructor, Life coach, Tréner, Fülakupunktúrás Addiktológus

A mai alkalom rendhagyó az eddig megszokotthoz képest. Kicsit több, kicsit más, telis-tele gyógyítással és gyógyulással. Szeretettel hívlak.

Az esemény időpontja:

2022. június 14. 19:00-20:30 (magyar idő szerint)

Az esemény az online térben kerül megrendezésre a Zoom segítségével. Regisztráció után küldöm a Zoom linket. Hamarosan találkozunk, szeretettel hívlak!

Részvételi díj: ingyenes